Alle samlingerBruke Uptime
Hvordan registrerer jeg meg hos Uptime?
Oppdatert over en uke siden

For å komme i gang laster du ned Uptime fra Apple App Store eller Google Play Butikk.

Du blir bedt om å velge en registreringsmåte. Du kan fortsette med Apple, Google eller e-postadresse. Hvis du velger å registrere deg ved hjelp av en e-postadresse, vil du motta en kode for å bekrefte adressen. Oppgi koden, så er du ferdig. Velkommen til Uptime!

Husk å sjekke søppelpostmappen hvis du ikke får koden i hovedinnboksen din.