Gå til hovedinnhold
Alle samlingerBok-, kurs- og dokumentar-Hacks
Hva skal jeg gjøre hvis jeg oppdager noe galt med Uptimes innhold?
Hva skal jeg gjøre hvis jeg oppdager noe galt med Uptimes innhold?
Sabina Khalid avatar
Skrevet av Sabina Khalid
Oppdatert over en uke siden

All tilbakemelding hjelper oss å gjøre ting bedre for fellesskapet vårt. Hvis du ser en feil eller noe du mener vi kan forbedre, vil vi gjerne ha beskjed.

Bare trykk på Mer-menyen nederst til høyre i hver Hack og velg deretter Gi tilbakemelding. Du kan også når som helst gi tilbakemelding i delen Min Uptime i appen.