Alle samlingerBruke Uptime
Hva gjør Uptime med personopplysningene mine?
Oppdatert over en uke siden

Når du registrerer deg hos Uptime, samtykker du i at vi kan bruke personopplysningene dine til å tilby deg Uptime-tjenestene samt til å drifte og forbedre Uptime-tjenestene for alle brukere.

Vi deler aldri personopplysningene dine med eller selger dem til tredjeparter eller utleverer opplysningene dine på andre måter med mindre det er nødvendig for å drifte disse tjenestene. Hvis du vil fjerne personopplysningene dine fra Uptime-appen, velger du Min Uptime, innstillinger (tannhjulikonet) og Slett kontoen din under Min konto. Dette sletter alle personopplysningene dine for godt fra databasen vår i henhold til EUs personvernforordning (GDPR). Opplysningene dine kan ikke gjenopprettes etter at de er slettet.