Kan jeg få en faktura?
Oppdatert over en uke siden

App Store-fakturaer kan lastes ned her. Logg deg på og velg Uptime for å se fakturaen din.

Google Play-fakturaer finner du her. Logg deg på, klikk på Aktivitet og velg deretter Uptime for å se fakturaen din.

Hvis du kjøpte abonnementet ditt på Uptime-nettstedet, logger du deg på kontoen din i en nettleser på datamaskin eller mobil (ikke i selve appen) og velger Min konto og deretter Administrer abonnementet mitt.

Skroll ned til Faktureringshistorikk og velg firkant-og-pil-ikonet for å finne fakturaen din.

Trenger du hjelp, er det bare å kontakte oss på support@uptime.app.