Jeg har betalt for et Uptime-abonnement, men har ikke Premium-tilgang
Jeg har betalt for et Uptime-abonnement, men har ikke Premium-tilgang
Sabina Khalid avatar
Skrevet av Sabina Khalid
Oppdatert over en uke siden

Premium-abonnementet ditt er tilknyttet påloggingsdetaljene du brukte da du først kjøpte abonnementet. Så hvis du opprinnelig logget deg på ved hjelp av telefonnummeret ditt og deretter prøver å logge deg på med e-postadressen din, vil du i realiteten opprette en ny konto.

For å få tilgang til Premium-kontoen din må du bruke de opprinnelige påloggingsdetaljene dine.

Av og til kan pålogginger forveksles hvis du har flere kontoer eller bytter enhet ofte.

Hvis du kjøpte abonnementet ditt via App Store eller Google Play, kan du overføre det til en ny pålogging ved å bruke alternativet Gjenopprett kjøp i innstillingene. Vær obs på at dette bare overfører abonnementet ditt, ikke historikk, lagrede Hacks, på-rad-serie osv.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du sende en e-post til support@uptime.app.