Hvordan kan jeg administrere abonnementet mitt?

Se abonnementsdetaljer eller si opp et abonnement

Oppdatert over en uke siden

Vær obs på at du ikke kan si opp abonnementer kjøpt i appbutikkene ved bare å slette appen.

Kjøp gjort i iOS- eller Android-appen

Hvis du kjøpte abonnementet ditt i Apple App Store, åpner du Innstillinger-appen på iPhone eller iPad, trykker på navnet ditt (Apple-ID-en, du må kanskje logge deg på) og velger Abonnementer.

Hvis du kjøpte det via Google Play, må du åpne Google Play Butikk. Sjekk at du bruker kontoen som er tilknyttet appen, og trykk på Meny og deretter på Abonnementer.

Kjøp gjort på Uptime-nettstedet

Hvis du kjøpte abonnementet på nettstedet vårt, logger du deg på her i en nettleser på datamaskin eller mobil (ikke i Uptime-appen).

Pass på at du bruker riktig påloggingsmetode. Velg Innstillinger, Uptime Premium og Administrer abonnement.