Hvordan løser jeg inn et Uptime-gavekort?
Oppdatert over en uke siden

For å løse inn gavekortet ditt går du ganske enkelt til https://web.uptime.app/ og følger disse trinnene:

• Velg ønsket abonnement, og forsikre deg om at det er i samme valuta som gavekortet.

• Opprett kontoen din (ikke glem påloggingsdetaljene, for du vil trenge dem senere).

• Oppgi koden din i kampanjefeltet.

• Last ned Uptime-appen og logg deg på (med de samme detaljene vi bad deg om ikke å glemme).

Det var det hele! Du er klar til å lære 🤓

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte oss på support@uptime.app.