Giff Gaff-abonnement
Oppdatert over en uke siden

Hvis du kjøpte abonnementet ditt på nettstedet vårt, logger du deg på kontoen din i en nettleser på datamaskin eller mobil (ikke i Uptime-appen) og velger Min konto og Administrer abonnementet mitt.

Når du har logget deg på, klikker du på knappen Min konto, som du finner øverst til høyre. Deretter kan du klikke på fanen Administrer abonnementet mitt, som vil omdirigere deg til Stripe, der du kan si opp abonnementet ditt.

Du kan logge deg på her: https://web.uptime.app/login

Vær obs på at du ikke kan si opp abonnementet ved bare å slette appen.

Hvis du kjøpte abonnementet ditt på nettstedet vårt, logger du deg på kontoen din i en nettleser på datamaskin eller mobil (ikke i Uptime-appen) og velger Min konto og Administrer abonnementet mitt.

Når du har logget deg på, klikker du på knappen Min konto, som du finner øverst til høyre. Deretter kan du klikke på fanen Administrer abonnementet mitt, som vil omdirigere deg til Stripe, der du kan si opp abonnementet ditt.

Du kan logge deg på her: https://web.uptime.app/login

Vær obs på at du ikke kan si opp abonnementet ved bare å slette appen.