Hvordan fornyer jeg det gjeldende abonnementet mitt?
Oppdatert over en uke siden

Hvis du har sagt opp Premium-abonnementet ditt, men vil fornye det, følger du trinnene under.

Og husk: Hvis du fornyer abonnementet før utløpsdatoen, kan du få 50 % i rabatt på det neste året med Premium.

Slik fornyer du abonnementet:

Følg trinnene under på mobilen din.

iOS:
1. Åpne innstillinger på telefonen.
2. Trykk på navnet ditt eller profilen din øverst (du må kanskje logge deg på) og deretter på Abonnementer.
3. Finn Uptime og trykk for å fornye.
https://apps.apple.com/account/subscriptions

Android:
1. Åpne appen Google Play Butikk.
2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
3. Gå til Betalinger og abonnementer og deretter til Abonnementer.
4. Finn Uptime og trykk for å fornye.
https://play.google.com/store/account/subscriptions

Uptime-abonnementer kjøpt i India kan ikke fornyes. Vil du vite mer om dette, kan du kontakte support@uptime.app.