Alle samlingerBruke Uptime
Hvordan bruker jeg Spark-fanen?
Oppdatert over en uke siden

I denne fanen finner du et utvalg av Flash-kort som er laget for å hjelpe deg å huske kunnskapen du har skaffet deg i Uptime. Disse kan bestå av Sparks og nøkkelinnsikter fra Hacks du har fullført, eller ganske enkelt bare av Sparks. Du kan velge om du vil se begge deler eller bare Sparks, ved å velge tannhjulikonet i Spark-fanen.

Vi bruker intervallrepetisjon til å hjelpe deg å holde på kunnskapen. Dette er en vitenskapelig bevist teknikk som vil hjelpe deg å memorere informasjon mer effektivt og på mye kortere tid.

Tanken bak intervallrepetisjon er å fordele puggeøktene slik at du ikke prøver å fylle hjernen med for mye kunnskap på én gang. Vi viser deg Flash-kort og spør om du husker dem. Deretter viser vi deg kortene med ulike intervaller basert på svaret ditt til vi er sikre på at kunnskapen sitter. Hvis du trenger en ekstra utfordring, vil senere intervaller innføre skjulte ord.

Hver gang du lagrer nye kort som Sparks eller fullfører nye Hacks, blir kunnskapssnuttene tilgjengelige i Spark-fanen, slik at du kan øve.