Alle samlingerUptime-skapere
Blir Hacken min sjekket før den publiseres?
Oppdatert over en uke siden

Vi sjekker ikke Hacken din før du publiserer den, men det redaksjonelle teamet vårt har oppsyn med modereringen av alt innhold som legges til i appen.

Vi har et team med menneskelige redaktører og kuratorer som er på utkikk etter de beste Hacks å dele med brukerne våre. Hvis teamet vårt velger din Hack, blir den distribuert til flere brukere og kan også bli fremhevet i Uptimes markedsføring.

Teamet med redaktører og kuratorer er alltid på utkikk etter innhold av topp kvalitet som følger Uptime-formatet. De kan derfor sjekke Hacken din og gi deg tilbakemelding om eventuelle forbedringer som kan få den ut til flere.

Hvilke Hacks som velges ut til bredere distribusjon eller fremheving i appen, er helt og holdent opp til Uptime.