Alle samlingerBruke Uptime
Hvordan kan jeg gi tilbakemelding på språk og oversettelser i Uptime hvis jeg ikke bruker appen på engelsk?
Hvordan kan jeg gi tilbakemelding på språk og oversettelser i Uptime hvis jeg ikke bruker appen på engelsk?
Sabina Khalid avatar
Skrevet av Sabina Khalid
Oppdatert over en uke siden

All tilbakemelding hjelper oss å gjøre ting bedre for fellesskapet vårt. Hvis du ser en feil eller noe du mener vi kan forbedre, vil vi gjerne ha beskjed.

Bare trykk på Mer-menyen nederst til høyre i hver Hack og velg deretter Gi tilbakemelding. Du kan også når som helst gi tilbakemelding i delen Min Uptime i appen.