Hacks voor boeken, cursussen en documentaires
Wat moet ik doen als ik zie dat er iets mis is met Uptime-content?
Wat moet ik doen als ik zie dat er iets mis is met Uptime-content?
Sabina Khalid avatar
Geschreven door Sabina Khalid
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elk stukje feedback zorgt ervoor dat we het beter kunnen doen voor onze community. Zie je een fout of iets waarvan je denkt dat dat beter kan, dan willen we dat graag weten.

Tik in het menu 'Meer' rechtsonder in de hoek van elke Hack en selecteer vervolgens 'Laat feedback achter'. Je kunt ook op elk moment feedback indienen in het Mijn Uptime-onderdeel van de app.