Problemen oplossen
Ik krijg geen meldingen.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Oh nee. Laten we je proberen te helpen... hier zijn twee dingen die je moet controleren:

1. Selecteer Mijn Uptime rechtsonder in de navigatiebalk van de startpagina. Ga naar instellingen (tandwielpictogram rechtsboven) en je ziet 'Meldingsinstellingen'. Hier kun je selecteren welke meldingen je wilt ontvangen.

2. Ga naar je telefooninstellingen, zoek je app-meldingsmachtigingen op en zorg ervoor dat je meldingen voor Uptime hebt ingeschakeld.