Alle collectiesHacks voor boeken, cursussen en documentaires
Wat moet ik doen als ik een vraag heb over auteursrechten?
Wat moet ik doen als ik een vraag heb over auteursrechten?

Vragen over auteursrechten.

Sabina Khalid avatar
Geschreven door Sabina Khalid
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hacks, video's en ander ondersteunend materiaal dat door Uptime wordt gebruikt, zijn mogelijk niet goedgekeurd door of gelieerd aan de auteur en/of Maker/uitgever van de content. Alle content van derden die beschikbaar is in de app wordt rechtstreeks gestreamd door de Maker van de content en je vindt de bron ervan door in elke Hack op "Contentattribuut" te klikken. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via info@uptime.app