Uptime gebruiken
Wat doet Uptime met mijn persoonlijke gegevens?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je je bij Uptime aanmeldt, ga je ermee akkoord dat wij je persoonlijke informatie gebruiken om jou Uptime diensten te leveren en om Uptime-diensten voor alle gebruikers te beheren en te verbeteren.

Raadpleeg ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden .

Wij delen of verkopen nooit je persoonlijke informatie met derden of maken je informatie op een andere manier openbaar, tenzij dit noodzakelijk is om deze diensten te exploiteren. Als je je persoonlijke informatie van de Uptime-app wilt verwijderen, moet je Mijn Uptime, Instellingen (tandwielpictogram) selecteren en onder Mijn account selecteer je Verwijder je account. Dit zal al je persoonlijke gegevens permanent verwijderen uit onze database in overeenstemming met de AVG. Eenmaal verwijderd kunnen je gegevens niet meer hersteld worden.