Hacks voor boeken, cursussen en documentaires
Ik maak content, hoe dien ik mijn materiaal in om gehackt te worden?
Ik maak content, hoe dien ik mijn materiaal in om gehackt te worden?
Sabina Khalid avatar
Geschreven door Sabina Khalid
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Uptime zijn we altijd op zoek naar de allerbeste contentmakers: auteurs, cursusleiders, podcasters, schrijvers en documentairemakers. Dat gezegd hebbende, we zijn selectief in de content en de Makers die we op ons platform willen hebben.

Als je geweldige content hebt en geïnteresseerd bent in het helpen van mensen om te leren en te groeien, stuur ons dan een e-mail op info@uptime.app.

Je kunt je ook aanmelden om Uptime Maker te worden door hier te klikken