Kan ik een factuur krijgen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

App Store-facturen kunnen hier worden gedownload. Log in en selecteer Uptime om je factuur te bekijken.

Facturen voor de Google Play Store zijn hier beschikbaar. Log in en klik op Activiteit, selecteer dan Uptime om je factuur te zien.

Als je je abonnement via de Uptime-website hebt gekocht, log dan in op je account op je pc of mobiele browser (niet de app zelf), en selecteer "Mijn Account", dan "Mijn abonnement beheren".

Scrol naar beneden naar "Factuurgeschiedenis" en selecteer het vierkant en pijltje, hier vind je je factuur.

Neem bij problemen contact met ons op via support@uptime.app