Ik heb betaald voor een Uptime-abonnement, maar ik heb geen Premium-toegang.
Ik heb betaald voor een Uptime-abonnement, maar ik heb geen Premium-toegang.
Sabina Khalid avatar
Geschreven door Sabina Khalid
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je Premium-abonnement is gekoppeld aan de inloggegevens die je hebt gebruikt toen je je abonnement voor het eerst kocht. Dus als je eerst inlogde met je telefoonnummer en vervolgens probeerde in te loggen met je e-mailadres, maak je in feite een nieuwe account aan.

Om toegang te krijgen tot je Premium-account moet je je originele inloggegevens gebruiken.

Soms worden inloggegevens verwisseld als je meerdere accounts hebt of vaak van apparaat wisselt.

Als je je abonnement via de App Store of Google Play hebt aangeschaft, kun je je abonnement overzetten naar nieuwe aanmeldgegevens door de optie Aankoop herstellen in je instellingen te gebruiken. Let op: hiermee wordt alleen je abonnement overgezet, niet je geschiedenis, opgeslagen Hacks, Streaks enz.

Stuur voor meer hulp een e-mail naar support@uptime.app