Hoe kan ik mijn abonnement beheren?

Abonnementsgegevens bekijken en een abonnement opzeggen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: het verwijderen van je app annuleert geen abonnementen die zijn aangeschaft via de App Stores.

Aankoop via de iOS- of Android-app

Als je je abonnement via de Apple App Store hebt gekocht, open je de app Instellingen op je iPhone of iPad, tik je op je naam (Apple ID, mogelijk moet je inloggen) en selecteer je "Abonnementen".

Als je het abonnement via Google Play hebt gekocht, moet je de Google Play Store openen. Controleer of je de juiste account gebruikt die aan de app is gekoppeld, tik vervolgens op "Menu" en vervolgens op "Abonnementen".

Aankoop via de Uptime-website

Als je je abonnement via onze website hebt gekocht, log dan hier in op je pc of de mobiele browser (niet via de Uptime app).

Zorg ervoor dat je de juiste aanmeldingsmethode gebruikt. Selecteer Instellingen, Uptime Premium en Abonnement beheren.