Uptime-abonnementen
Hoe wissel ik een Uptime-cadeaubon in?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je cadeau in te wisselen, ga je naar https://web.uptime.app/ en volg je deze stappen:

• Selecteer je abonnement, zorg ervoor dat het in dezelfde valuta is als je cadeaubon

• Maak je account aan (vergeet je inloggegevens niet, want die heb je later nodig)

• Voer je code in het promotieveld in

• Download de Uptime-app en log in (met dezelfde gegevens die je niet mocht vergeten)

Et voila! Je bent klaar om te leren 🤓

Als je meer hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op via support@uptime.app