Giff Gaff-abonnement
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je je abonnement via onze website hebt aangeschaft, log je in op je account via je pc of mobiele browser (niet de Uptime-app) en selecteer je "Mijn Account" en "Mijn abonnement beheren".

Zodra je bent ingelogd klik je op de knop "Mijn Account" in de rechterbovenhoek. Van daaruit klik je op het tabblad "Mijn abonnement beheren" en word je doorgestuurd naar Stripe, waar je je abonnement bij ons kunt opzeggen.

Als je je app verwijdert, wordt je abonnement niet geannuleerd.