Hoe kan ik me opnieuw abonneren op mijn huidige abonnement?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je je Premium-abonnement hebt opgezegd, maar je wilt je opnieuw aanmelden, moet je de onderstaande stappen volgen.

En vergeet niet: als je je lidmaatschap voor de vervaldatum verlengt, krijg je misschien 50% korting op je volgende Premium-jaar.

Zo meld je je opnieuw aan:

Volg op je mobiel de onderstaande stappen.

Voor iOS:
1. Open Instellingen op je telefoon.
2. Tik op je naam of profiel bovenaan (het kan zijn dat je moet inloggen), en dan "Abonnementen".
3. Zoek Uptime, en tik op verlengen.
https://apps.apple.com/account/subscriptions

Voor Android:
1. Open de Google Play Store-app.
2. Tik rechtsboven op je profiel. Tik rechtsboven op je profielpictogram.
3. Ga naar "Betalingen en abonnementen" en vervolgens naar "Abonnementen".
4. Zoek Uptime en tik op verlengen. Zoek Uptime en tik op verlengen.
https://play.google.com/store/account/subscriptions

Uptime-abonnementen die in India zijn aangeschaft, kunnen niet worden verlengd. Neem voor meer informatie hierover contact op met support@uptime.app