Boohoo-abonnement
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je abonnementsgegevens te bekijken, log je in op je account op je pc of via een mobiele browser (niet de Uptime-app) en selecteer je "Mijn Account" in de rechterbovenhoek.

Vanaf daar kun je op het tabblad "Mijn abonnement beheren" klikken, wat je doorverwijst naar Stripe, waar je je abonnement bij ons kunt opzeggen. Annuleringen binnen de 3-daagse proefperiode worden niet in rekening gebracht.

Als je je app verwijdert, wordt je abonnement niet geannuleerd.