Uptime Makers
Wordt mijn Hack beoordeeld voordat hij wordt gepubliceerd?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We beoordelen je Hack niet voordat deze door jou wordt gepubliceerd, maar ons redactieteam houdt wel toezicht op de moderatie van alle content die in de app wordt geplaatst.

We hebben een team van redacteuren en curatoren die de beste Hacks zoeken om met onze gebruikers te delen. Als je Hack door ons team wordt geselecteerd, wordt deze onder meer gebruikers verspreid en kan hij ook in promotiegebieden in Uptime worden weergegeven.

Het redactie- en curatieteam is altijd op zoek naar content van hoge kwaliteit die voldoet aan het Uptime-formaat. Daarom kunnen zij je Hack beoordelen en jou feedback geven over hoe je hem kunt verbeteren zodat hijt verder kan worden verspreid.

De selectie van welke Hacks verder worden verspreid en/of in de app worden geplaatst, is aan Uptime's eigen goeddunken.