Bok-, kurs- och dokumentärhack
Kan jag rekommendera böcker, kurser, poddar eller dokumentärer som Uptime kan hacka?
Kan jag rekommendera böcker, kurser, poddar eller dokumentärer som Uptime kan hacka?
Sabina Khalid avatar
Skrivet av Sabina Khalid
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi söker förstås alltid efter nya källor till hack som vi kan dela med vår community. Om du vill rekommendera en bok, en kurs, en podcast eller andra kunskapskällor som Uptime kan hacka, kan du gå till din kontosida och välja ”Föreslå innehåll” eller ”Dela feedback” under Kontakta oss.

Om du inte är på Uptime ännu och vill föreslå innehåll kan du e-posta oss på info@uptime.app.