Problemsökning
Jag får inga notiser.
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Åh nej. Vi håller dig uppdaterad ... här är två saker du behöver kontrollera:

1. Välj Mitt Uptime nere till höger på hemnavigationsfältet. Gå till inställningar (kugghjulsikonen uppe till höger) så ser du ”Notisinställningar”. Här kan du välja vilka notiser som du vill ha.

2. Gå till telefonens inställningar, hitta tillåtelse för appnotiser och kontrollera att du har aktiverat notiser för Uptime.