Vad gör Uptime med min personliga information?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du registrerar dig på Uptime godkänner du att vi kanske använder din personliga information för att tillhandahålla Uptimes tjänster till dig samt för att driva och förbättra Uptimes tjänster för alla användare.

Se vår Integritetspolicy här och våra Villkor här.

Vi delar och säljer aldrig din personliga information till tredje part och avslöjar inte heller din information på något annat sätt om det inte är nödvändigt för att tjänsten ska fungera. Om du vill avlägsna din personliga information från Uptime-appen ska du välja Mitt Uptime, inställningar (kugghjulsikonen) och under Mitt konto välja Radera mitt konto. Det här raderar alla dina personuppgifter permanent från vår databas i enlighet med GDPR. När de är raderade kan dina uppgifter inte återställas.