Vad är Uptime Premium?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Uptime Premium är en månads- eller årsprenumeration som ger dig obegränsad tillgång till världens bästa böcker, kurser, dokumentärer och poddar i 5-minutershack. Du har tillgång till tusentals inspirerande insikter som sammanställts bara för dig.

Du kan testa Premium gratis under de första 3 dagarna efter att du har gått med på Uptime. Om du väljer att fortsätta med gratisversionen av appen har du ändå tillgång till vårt dagliga hack, som väljs av Uptime.

Premium-funktioner som röstanpassning, nedladdning av hack för att titta offline, obegränsad tillgång och reparation av streak är inte tillgängliga. Du kan alltid gå tillbaka till de här funktionerna när du är redo att uppgradera.