Kan jag få en faktura?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

App Store-fakturor finns tillgängliga att laddas ned här. Logga in och välj Uptime för att se din faktura.

Google Play-fakturor finns tillgängliga här. Logga in och klicka på Aktivitet, välj sedan Uptime för att se din faktura.

Om du har köpt din prenumeration genom Uptimes webbplats ska du logga in på ditt konto i webbläsaren på din dator eller mobil (inte själva appen) och välja “Mitt konto”, sedan “Hantera min prenumeration”.

Skrolla ned till ”Faktureringshistorik” och välj ikonen med fyrkant och pil. Här hittar du din faktura.

Kontakta oss på support@uptime.app om du har några frågor.