Kan jag få en återbetalning på min Uptime-prenumeration?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Inköp gjort med iOS eller Android App

Om du har köpt din prenumeration via Google Play eller Apple App Store kan du använda länkarna nedan för att begära en återbetalning.

För Premium-prenumeranter gäller återbetalningspolicyerna för Apple App Store och Google Play. Det här betyder att Uptime inte kan bevilja återbetalningar, och du måste kontakta din app-butiks support om du önskar någon slags återbetalning.

Inköp gjort via Uptimes webbplats

Vi tillhandahåller inte återbetalningar eller krediter för några prenumerationer eller delvis använda Premium-prenumerationer som är köpta via Uptime. Om du avbryter den automatiska förnyelsen kan du ändå använda din Premium-prenumeration till slutet av din faktureringsperiod. Om du har några frågor kan du kontakta oss på support@uptime.app