Jag har betalat för en Uptime-prenumeration, men jag har inte tillgång till Premium.
Jag har betalat för en Uptime-prenumeration, men jag har inte tillgång till Premium.
Sabina Khalid avatar
Skrivet av Sabina Khalid
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Din Premium-prenumeration följer med inloggningsuppgifterna som du använde när du först köpte din prenumeration. Så om du ursprungligen loggade in med ditt telefonnummer och sedan försöker logga in med din e-postadress, skapar du ett nytt konto.

För att nå ditt Premium-konto måste du använda dina ursprungliga inloggningsuppgifter.

Ibland blir inloggningar hopblandade om du har flera konton eller om du byter enhet ofta.

Om du har köpt din prenumeration via App Store eller Google Play kan du överföra din prenumeration till en ny inloggning genom att använda alternativet Återställ köp i inställningar. Observera att det här endast överför din prenumeration, inte din historik, sparade hack, streak osv.

Om du behöver mer hjälp kan du kontakta oss direkt per e-post på support@uptime.app