Hur kan jag hantera min prenumeration?

Se prenumerationsinformation och/eller avbryt en prenumeration

Sabina Khalid avatar
Skrivet av Sabina Khalid
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Observera att prenumerationer som köpts via App-butiker inte avbryts om du raderar appen.

Inköp gjort med iOS- eller Android-app

Om du har köpt din prenumeration via Apple App Store ska du öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad, trycka på ditt namn (Apple-ID, du kanske måste logga in) och välja “Prenumerationer”.

Om du har köpt din prenumeration via Google Play måste du öppna Google Play. Se till att du använder rätt konto länkat till appen, tryck sedan på “Meny” och därefter “Prenumerationer”.

Inköp gjort via Uptimes webbplats

Om du har köpt din prenumeration från vår webbplats ska du logga in här i webbläsaren på din dator eller mobil (inte i Uptimes app).

Kontrollera att du använder rätt inloggningsmetod. Välj Inställningar, Uptime Premium och Hantera prenumeration.