Hur kan jag ge bort en Uptime-prenumeration?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill köpa en Uptime-prenumeration som en gåva kan du besöka vår presentsida på vår webbplats.

Härifrån kan du välja antingen 1 månads eller 1 års presentkort. Observera att presentkort endast kan köpas i £ (GBP), $ (USD) och € (EUR). Din mottagare måste kunna lösa in sitt presentkort i gällande valuta. Presentkortet fungerar inte med andra valutor.

Presentkort kan lösas in mot valfri prenumeration, så om din mottagare väljer att använda sitt månadspresentkort mot en årlig prenumeration drar vi helt enkelt bara bort den summan från totalbeloppet.

Vid inlösen av ett presentkort blir mottagaren ombedd att ange sina kortuppgifter även om beloppet som ska betalas är 0,00 SEK

Om du behöver mer hjälp kan du kontakta oss på support@uptime.app 🤓