Hur löser jag in ett Uptime-presentkort?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lösa in din gåva kan du besöka https://web.uptime.app/ och följa de här stegen:

• Välj din prenumeration, och se till att den är i samma valuta som ditt presentkort

• Skapa ditt konto (kom ihåg dina inloggningsuppgifter, du behöver dem senare)

• Ange din kod i kampanjfältet

• Ladda ned Uptime-appen och logga in (med samma uppgifter som du skulle komma ihåg)

Et voilà! Du är redo att lära dig 🤓

Om du behöver mer hjälp kan du kontakta oss på support@uptime.app