Giff Gaff-prenumeration
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har köpt din prenumeration på vår webbplats ska du logga in på ditt konto i webbläsaren på din dator eller mobil (inte Uptime-appen) och välja “Mitt konto” och “Hantera min prenumeration”.

När du har loggat in kan du klicka på knappen ”Mitt konto” som du hittar i övre högra hörnet. Därifrån kan du klicka på ”Hantera min prenumeration” så skickas du vidare till Stripe där du kan avbryta din prenumeration med oss.

Observera att din prenumeration inte avbryts om du raderar appen.