Hur kan jag förnya min nuvarande prenumeration?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har avbrutit din Premium-prenumeration, men vill prenumerera på nytt kan du följa stegen nedan.

Och glöm inte: Om du förnyar ditt medlemskap innan utgångsdatumet kan du få 50 % rabatt på ditt nästa år med Premium.

Så här förnyar du prenumerationen:

Använd mobilen och följ stegen nedan.

För iOS:
1. Öppna Inställningar på din telefon.
2. Tryck på ditt namn eller profil längst upp (du kanske måste logga in), och därefter “Prenumerationer”.
3. Hitta Uptime och tryck för att förnya.
https://apps.apple.com/account/subscriptions

För Android:
1. Öppna appen Google Play.
2. Tryck på profilikonen längst upp till höger.
3. Gå till “Betalningar och prenumerationer”, sedan “Prenumerationer”.
4. Hitta Uptime och tryck för att förnya.
https://play.google.com/store/account/subscriptions

Uptime-prenumerationer som köps i Indien kan inte förnyas. För ytterligare information om det kan du kontakta support@uptime.app