Boohoo-prenumeration
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att se dina prenumerationsuppgifter kan du logga in på ditt konto i webbläsaren på din dator eller mobil (inte Uptime-appen) och välja ”Mitt konto” som du hittar i övre högra hörnet.

Därifrån kan du klicka på fliken Hantera min prenumeration, som skickar dig vidare till Stripe där du kan avbryta din prenumeration med oss. Du debiteras inte om du avbryter innan din 3-dagarsprovperiod löper ut.

Observera att din prenumeration inte avbryts om du raderar appen.