Vad betyder ”Gnistra kort”?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ”gnistra” specifika kort i ett hack som du tycker är intressanta, inspirerande eller som du vill komma ihåg. När du gnistrar dem sparas de till en anslagstavla i fliken Gnistor. Om du läser ett hack kan du gnistra valfritt stycke. Du behöver bara trycka på den så visas alternativet gnistra.

Tanken är att skapa anslagstavlor kring specifika teman. Du kan välja att hålla det enkelt – du kan till exempel ha en anslagstavla för Fitness och en annan för Historia. Eller så kan du hämta från olika kategorier för att skapa något mer personligt för dig.

Du kan även använda gnistfliken för att repetera de här korten och öka din kunskapslagring.