Uptime-kreatörer
Kommer mitt hack att granskas innan det publiceras?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi granskar inte ditt hack förrän det har publicerats av dig, men vårt redaktionella team övervakar allt innehåll som finns i appen.

Vi har ett team med mänskliga redaktörer och granskare som håller utkik efter de bästa hacken att dela med våra användare. Om ditt hack väljs ut av vårt team distribueras det till fler användare och kan även presenteras på kampanjplatser på Uptime.

Det redaktionella teamet och granskningsteamet håller alltid utkik efter bra innehåll av hög kvalitet som följer Uptimes format. Därför kan de granska ditt hack och lämna feedback om hur du kan förbättra det så det kan distribueras ytterligare.

Urvalet av hack som distribueras och/eller presenteras i appen är efter Uptimes eget gottfinnande.