Använda Uptime
Hur kan jag lämna feedback på språk och översättningar i Uptime om jag inte använder appen på engelska?
Hur kan jag lämna feedback på språk och översättningar i Uptime om jag inte använder appen på engelska?
Sabina Khalid avatar
Skrivet av Sabina Khalid
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

All feedback hjälper oss att bli bättre för vår community. Om du ser ett fel eller något du tycker vi kan göra bättre, vill vi gärna veta det.

Klicka bara på menyn

”Mer” längst ned i högra hörnet av varje hack, välj sedan ”Lämna feedback”. Du kan även dela med dig av feedback i avsnittet Mitt Uptime i appen när som helst.