Uptime-abonnementen
Wordt het abonnement automatisch verlengd?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja. Abonnementen worden automatisch maandelijks of jaarlijks verlengd, afhankelijk van het door jou geselecteerde abonnement. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen in de Apple App Store of Google Play Store, of, als je via de Uptime-website heeft gekocht, door in te loggen op je account.

Uptime-abonnementen die in India zijn aangeschaft, kunnen niet worden verlengd. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met support@uptime.app.

Voor meer informatie over het beheren van je abonnement, klik je hier