Uptime gebruiken
Hoe verwijder ik mijn account?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je je persoonlijke gegevens uit de Uptime-app wilt verwijderen, selecteer dan Mijn Uptime, Instellingen (tandwielpictogram rechtsboven) en selecteer onder Mijn account Je account verwijderen. Dit zal al je persoonlijke gegevens permanent uit onze database verwijderen, in overeenstemming met de AVG.

Eenmaal verwijderd kunnen je gegevens niet meer hersteld worden.

Let op: het verwijderen van je account annuleert je abonnement niet. Klik hier voor meer informatie over het beheren van je abonnement.