Förnyas prenumerationen automatiskt?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja. Prenumerationer förnyas automatiskt månadsvis eller årligen beroende på din valda prenumeration. Du kan avbryta din prenumeration när som helst i Apple App Store eller Google Play, eller genom att logga in på ditt konto om du har köpt prenumerationen på Uptimes webbplats.

Uptime-prenumerationer som är köpta i Indien kan inte förnyas. För mer information om det här kan du kontakta support@uptime.app

För mer information om hur du hanterar din prenumeration, klicka här