Hur raderar jag mitt konto?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill ta bort din personliga information från Uptime-appen kan du välja Mitt Uptime, inställningar (kugghjulsikonen uppe till höger) och under Mitt konto välja Radera ditt konto. Det här raderar permanent all personlig information från vår databas i enlighet med GDPR.

När dina uppgifter är raderade kan de inte återställas.

Observera att om du raderar ditt konto avbryts inte din prenumeration. För mer information om hur du kan hantera din prenumeration kan du klicka här.